
8-10 bufféport.
250 g frysta gröna ärter
2 msk finskuren gräslök
1 dl kesella
2 tsk pressad citronjuice
2 krm salt
1 krm svartpeppar
3 gula paprikor
Gör såhär;
1. Koka ärterna i lättsaltat vatten ca 5 minuter. Låt dem rinna av och kallna.
2. Mixa ärterna. Tillsätt gräslöken mot slutet. Rör i kesella, citronjuice, salt och peppar.
3. Dela och kärna ur paprikan. Skär den i långa stavar. Servera till dippen.
250 g frysta gröna ärter
2 msk finskuren gräslök
1 dl kesella
2 tsk pressad citronjuice
2 krm salt
1 krm svartpeppar
3 gula paprikor
Gör såhär;
1. Koka ärterna i lättsaltat vatten ca 5 minuter. Låt dem rinna av och kallna.
2. Mixa ärterna. Tillsätt gräslöken mot slutet. Rör i kesella, citronjuice, salt och peppar.
3. Dela och kärna ur paprikan. Skär den i långa stavar. Servera till dippen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar