
5 port.
5 ägg
½ rödlök
100 g löjrom eller röd stenbitsrom
½ dl lättcrème fraiche
ev salt
Gör såhär;
Hårdkoka och skala äggen. Dela dem i halvor och peta ut äggulorna.
Skala och finhacka löken. Spar lite rom till garnering och blanda resten med äggula, lökhack och lättcrème fraiche. Smaka av med salt.
Lägg fyllningen i ägghalvorna. Ställ dem på ett fat med lite sallad. Toppa med rom.
½ rödlök
100 g löjrom eller röd stenbitsrom
½ dl lättcrème fraiche
ev salt
Gör såhär;
Hårdkoka och skala äggen. Dela dem i halvor och peta ut äggulorna.
Skala och finhacka löken. Spar lite rom till garnering och blanda resten med äggula, lökhack och lättcrème fraiche. Smaka av med salt.
Lägg fyllningen i ägghalvorna. Ställ dem på ett fat med lite sallad. Toppa med rom.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar