lördag 3 maj 2008

Dagen idag


Vid 09:30 klev vi upp och åt frukost för att sedan åka iväg på dagens äventyr. Våra vänner Mia och Micke gifte sig i september förra året. Deras bröllopspresent från oss var en aktivitet under ett år framåt.

Denna aktivitet skulle äga rumm i slutet på förra månaden men pga. en massa saker blev vi tvugna att flytta på den några dagar.

Mia och Micke mötte upp oss på vår parkering vid 11:30 och sedan bar det av, efter ca 30 minuter var vi framme vid måten som skulle ta oss vidare till Utö för en middag på Utö Wärdshus.

När 20 minuter hade gått efter att båten skulle hämta oss började vi undra vad som var fel, kan vi ha tagit fel på tiden? Nä, det var ju flera andra som var på plats också för att åka över till Utö.

Martin och Micke gick och tittade på tidtabellen och mycket riktigt, denna tid skulle det gå en båt men inte förrän i början på maj. Surt men Martin kom snabbt på en plan B.

Det blev middag på Tyresö Slottskrog istället. Det var underbart väder hela dagen och ett fantastiskt sällskap samt helt ok mat. Kvällen avslutade vi hemma hos oss med vin och ostbricka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar