4 ägg
5 dl socker
150 g smör
6 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
2 krm salt
1,8 dl vetemjöl
6 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
2 krm salt
1,8 dl vetemjöl
Gör så här;
Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa ägg och socker.
Smält smöret, låt det svalna.
Blanda de torra ingredienserna.
Vispa i smöret och de torra ingredienserna i ägg och socker blandningen.
Häll upp i en form som är ca 32 x 25.
Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter.
Glasyren
2 dl cocos
1,7 dl socker
1 dl sirap
1,5 dl grädde
75 g smör
Koka ihop ingredienserna och bred på kakan.
Grädda i ugnen till en gyllenbrun färg.
Låt kakan kallna helt innan du skär upp den.
Kakan skall vara lös, dallrig. Den stelnar när den har kallnat.
Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa ägg och socker.
Smält smöret, låt det svalna.
Blanda de torra ingredienserna.
Vispa i smöret och de torra ingredienserna i ägg och socker blandningen.
Häll upp i en form som är ca 32 x 25.
Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter.
Glasyren
2 dl cocos
1,7 dl socker
1 dl sirap
1,5 dl grädde
75 g smör
Koka ihop ingredienserna och bred på kakan.
Grädda i ugnen till en gyllenbrun färg.
Låt kakan kallna helt innan du skär upp den.
Kakan skall vara lös, dallrig. Den stelnar när den har kallnat.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar